Mainos – ja yritysvideot


Internet ja sosiaalinen media

Mediakulutustutkimuksista paljastuu, että ihmiset kuluttaa suurimman osan ajastaan mobiililaitteiden ja tietokoneen äärellä. Internetissä mainostaminen on edukasta ja tehokasta. Mainokset saadaan kohdennettua suoraan potentiaalisille asiakkaille.

Toisaalta mainosvirta on ylitseen tulviva, joten virrasta on erotuttava. Video on tutkitusti tehokas tapa kääntää katseita. Nykyaikana sosiaalinen media on suurempi julkisivu yrityksille, kuin näyteikkunat.

TV-mainonta

Kun tarkoituksena on tavoittaa suuria massoja hetkessä, televisiomainonta on ykkösvalinta. Katsojat näkevät TV-spotit muita medioita arvokkaampina. Valitettavasti samoin myös mainostajat. Tv-mainonta on kuitenkin yllättävän edullista käyttää. Mainosaika on kontaktimääriin nähden edullista, etenkin paikallisesti. Tuotamme mainoksia kustannustehokkaan luovilla ideoilla, joilla tuotteesi tai yrityksesi saadaan erottumaan joukosta.

Yritysvideot

Videot pystyvät tehostamaan myös tuotantoa ja tulosta. Esimerkiksi turvallisuus- ja opastevideot säästävät monia työtunteja eri teollisuuden aloilla. Vuositasolla säästöt voivat olla tuntuvia. Samalla sanoma välittyy katsojalle paremmin. Etenkin jos asettelemme sanoman viihdyttävää ja helposti lähestyttävään sävyyn.

Tarjoamme ratkaisuja, jolla asiakkaamme saavat markkinointiin uusia työkaluja, sekä yritykseen lisäarvoa. Tuotamme videoita, jotka kestävät aikaa ja ovat monikäyttöisiä eri medioissa.