Tapahtumataltioinnit


Tärkeintä tapahtumissa on, että niistä pääsee nauttimaan. Autamme rakentamaan elämystä, tavoittamaan kävijät ja luomaan muistoja. Oli sitten kyseessä urheilutapahtuma, yritysseminaari tai festarit, liikkuvalla kuvalla on suuri rooli tapahtumien onnistumisessa.

Taltioinnit

Taltioinnit auttavat, kun kaikki halukkaat eivät pääse osallistumaan seminaariin tai tiedoitustilaisuus halutaan levittää jälkikäteen. Toisaalta suuremmista tapahtumista on hieno saada muisto videolle, jolla voi myös markkinoida tulevaisuudessa. Tuotamme tapahtumista markkinointiin soveltuvia lyhyempiä koosteita, sekä pitempiä taltiointeja. Valmiit videot on mahdollista toimittaa erittäinkin lyhyellä toimitusajalla.

Striimaus ja screenaus

Striimaus on tehokas keino maksimoida tapahtuman näkyvyys. Aikataulut ja matkustaminen on monesti osallistujien esteenä. Silloin internetin välityksellä tuleva suora videostriimi mahdollistaa osallistuminen myös konttorista tai kotoa. Striimin toteuttaminen on helppoa nykyisillä verkkoyhteyksillä ja kehittyneellä kalustolla. Nettistriimistä saa kustannustehokkaasti tehtyä jopa tv-lähetyksen tasoisen.

Järjestämme myös screenaus-palveluita. On tapahtumia, jossa tilat rajoittaa yleisön näkyvyyttä. Isolta ruudulle tuotettu hyvä sisältö parantaa yleisön katselukokemusta, mutta luo myös lisäarvoa tapahtumalle.

Seuraavan videoon pääset klikkaamalla ”Play” kuvakkeen oikealla puolella olevaa painiketta.