Striimaus ja tapahtumataltioinnit


Tärkeintä tapahtumissa on, että yleisö nauttii. Autamme rakentamaan elämystä, tavoittamaan kävijät ja luomaan muistoja. Oli sitten kyseessä urheilutapahtuma, yritysseminaari tai festarit, liikkuvalla kuvalla on suuri rooli tapahtumien onnistumisessa.

Striimauspalvelut 

Striimaus on tehokas keino maksimoida tapahtuman näkyvyys. Aikataulut ja matkustaminen on monesti osallistujien esteenä. Silloin livelähetys mahdollistaa osallistumisen etänä konttorista tai kotoa. Striimin toteuttaminen on vaivatonta nykyisillä verkkoyhteyksillä ja kehittyneellä kalustolla. Nettistriimistä saa kustannustehokkaasti tehtyä jopa tv-lähetyksen tasoisen.

Striimaukset toteutetaan monikameratuotantona, joka tarkoittaa, että lähetykseen saa useampia kamerakulmia. Saamme näytettyä striimin powerpoint-esitykset ja muut materiaalit suoraan puhujan omalta kannettavalta tietokoneelta, joka on ollut suosittu lisä seminaareissa ja paneelikeskusteluissa. Livelähetyksestä jää aina tallenne myöhempää käyttöä ja levitystä varten.

Järjestämme myös screenaus-palveluita. On tapahtumia, jossa tilat rajoittaa yleisön näkyvyyttä. Isolta ruudulle tuotettu hyvä sisältö parantaa yleisön katselukokemusta, mutta luo myös lisäarvoa tapahtumalle.

Taltioinnit

Taltioinnit auttavat, kun kaikki halukkaat eivät pääse osallistumaan seminaariin tai tiedoitustilaisuus halutaan levittää jälkikäteen. Toisaalta suuremmista tapahtumista on hieno saada muisto videolle, jolla voi myös markkinoida tulevaisuudessa. Tuotamme tapahtumista markkinointiin soveltuvia lyhyempiä koosteita, sekä pitempiä taltiointeja. Valmiit videot on mahdollista toimittaa erittäin lyhyellä toimitusajalla.

Seuraavan videoon pääset klikkaamalla ”Play” kuvakkeen oikealla puolella olevaa painiketta.